Oliefyr

Fyr som varmekilde og opvarmningform

Det er regeringens mål, at oliefyret skal være udfaset som opvarmningsform i år 2030. Dette betyder også, at der er blevet iværksat en række love, der har til hensigt at imødegå regeringens mål. For eksempel blev det pr. 1 januar 2013 forbudt at installere olie eller gasfyr i nybyggeri, og pr. 1 juli 2016 må man ikke installere oliefyr i et hus, hvis det er muligt at få fjernvarme eller naturgas i stedet. Denne udfasning af oliefyret sker fordi oliefyret bruger fossilt brændstof, som har en negativ effekt på miljøet.

Der er dog øvrige grunde til, at det som boligejer, kan være en god ide at overveje en udskifte oliefyret. Olie er en af de dyreste måder, som man kan opvarme sin bolig med. Man kan ofte spare mellem 30 til 50 procent på varmeregningen om året ved at skifte sit oliefyr ud med en alternativ varmekilde. Hvis dit oliefyr er mere end 15 år gammelt, så er dens effektivitet typisk stærkt nedsat. Det vil sige, at den er dårligere til at udnytte og omsætte olien til varmeenergi. I sammenligning kan vedligeholdelsen af oliefyret være dyrere og mere krævende ved drift.

Vi har hos VVS Randers stor erfaring med service. reparation og vedligeholdelse af oliefyr, men vi anbefaler, hvis du er indehaver at et ældre oliefyr, at få set på mulighederne for en alternativ varmekilde. Her står vi klar med rådgivning og vejledning.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Opvarmning ved fjernvarme, naturgas, pillefyr eller jordvarme?

VVS Randers - Termostat
VVS Randers - Entreprise

Billig VVS med tilskud

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud på din service

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.