VVS Hobro

Lokal VVS-service i Hobro

Er du lokalbeboer eller virksomhed beliggende i Hobro? Så står vores kompetente håndværkerhold også klar til at assistere dig. Vi består af både VVS’ere, VVS-installatører og blikkenslagere, og er en del af et jysk netværk af håndværkere. Det gør os hos VVS Randers i stand til at indgå i større sammenhænge i forbindelse med VVS-entreprise, istandsættelse af badeværelse, tilbygning og lignende.

Som nabobyer er Hobro og Randers tæt knyttet – ikke kun geografisk men også socialt. Vi oplever, at en betydelig del af vores kendte kundekreds har begår sig i begge byer. Hvad end det er bolig i den ene og arbejde i den anden eller omvendt, så er VVS Randers fællesnævneren, når det kommer til VVS-service i Kronjylland. I samarbejde med vores samarbejdspartnere dækker vi hele omegnen – i stigende grad i Hobros lokale omegn: Hadsund, Mariager og Arden.

Så søger du en autoriseret håndværker udenfor denne omegn, tilbyder vi også VVS-service i Hadsten og Viborg, hvor vi dagligt lægger til. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på VVS-service, serviceeftersyn eller installation.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.

VVS-service leveres i samarbejde med
VVS Søberg A/S