Badeværelse

Alt i badeværelsesløsninger

Hos VVS Randers er vi stolte af vores badeværelsesløsninger og vi er leverings- og monteringsdygtige indenfor alt i nyt badeværelse. 

Vi ved hvor vigtigt det er at være tilfreds med sit badeværelse. Det er her man ofte starter og slutter dagen, og hvor man gerne vil kunne føle sig afslappet – det er ikke for sjovt at det også kaldes rest room på engelsk. Derfor er det også her mange, på lige fod med køkkenet, vælger at foretage delvise renovationer af sit hus. Der er især meget udvikling i tiden af badeværelsesideer og især valg af brusearmatur. Det kan også være lidt af en jungle at skulle orientere sig i badeværelsestilbehør og badeværelsesmøbler. Derfor tilbyder vi også vejledning hvis du står og overvejer udskiftning af baderumsskabe, vandhane eller hvis du godt kunne tænke dig en nyt badekar eller bruser. 

Der kan være mange grunde til at man ønsker sig en ny vandhane. Det kan ofte være en god idé at tænker over udskiftning af vandhane, hvis for eksempel ens vandhane drypper, men det kan også bare være et æstetisk spørgsmål. Især hvis man bor i et ældre hus kan ens badeværelse måske trænge til et ansigtsløft for at følge med tidens ånd inden for boligindretning. Derudover kan der også være penge at spare, da der kan være stor forskel på ens vandforbrug afhængig af hvilken type vandhane man har installeret. Det er ikke sikkert at man selv lægger mærke til ens vandforbrug ved en håndvask, men der kan ofte spares meget vand ved at benytte sig af en nyere vandhane, hvor vandstrålen forvalter vandtrykker mere økonomisk end ældre modeller.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Inventar, badekar og brusebad

vvs randers - badeværelse badekar vand sanitetsteknik brusebad
vvs randers - badeværelse inventar toilet sanitetsteknik service

Toilet, sanitetsteknik og afløb

Etablering af nyt badeværelse

vvs randers - badeværelse håndvask badekar

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud på din service

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud