Badeværelser

Badeværelsesløsninger

Hos VVS Randers er vi stolte af vores badeværelsesløsninger og vi er leverings- og monteringsdygtige indenfor alt i nyt badeværelse. 

Vi ved hvor vigtigt det er at være tilfreds med sit badeværelse. Det er her man ofte starter og slutter dagen, og hvor man gerne vil kunne føle sig afslappet – det er ikke for sjovt at det også kaldes rest room på engelsk. Derfor er det også her mange, på lige fod med køkkenet, vælger at foretage delvise renovationer af sit hus. Der er især meget udvikling i tiden af badeværelsesideer og især valg af brusearmatur. Det kan også være lidt af en jungle at skulle orientere sig i badeværelsestilbehør og badeværelsesmøbler. Derfor tilbyder vi også vejledning hvis du står og overvejer udskiftning af baderumsskabe, vandhane eller hvis du godt kunne tænke dig en nyt badekar eller bruser. 

Der kan være mange grunde til at man ønsker sig en ny vandhane. Det kan ofte være en god idé at tænker over udskiftning af vandhane, hvis for eksempel ens vandhane drypper, men det kan også bare være et æstetisk spørgsmål. Især hvis man bor i et ældre hus kan ens badeværelse måske trænge til et ansigtsløft for at følge med tidens ånd inden for boligindretning. Derudover kan der også være penge at spare, da der kan være stor forskel på ens vandforbrug afhængig af hvilken type vandhane man har installeret. Det er ikke sikkert at man selv lægger mærke til ens vandforbrug ved en håndvask, men der kan ofte spares meget vand ved at benytte sig af en nyere vandhane, hvor vandstrålen forvalter vandtrykker mere økonomisk end ældre modeller.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.

VVS-service leveres i samarbejde med
VVS Søberg A/S

VVS Randers - Badekar

Inventar, badekar og brusebad

Er man typen der har en forkærlighed for at tage karbade, bør man måske også overveje mulighederne på dette område. Vi leverer mange løsninger inden for nyt badekar eller nyt afløb til samme. Vi har både mulighed for at installere badekar til lille badeværelse, fritstående badekar eller indsatsbadekar. Der er derfor mange muligheder for at få sig et badekar, og det er ikke nødvendigvis noget der behøver at være forbeholdt specielle boligtyper. Noget af det vigtigste at holde sig for øje, og en god grund til at få fagfolk til at ordne ens installationer af nyt badekar er sikringen af en holdbar vådrumsmembran. Vi har også stor erfaring og et bredt udvalg inden for brusere og brusesystemer. Det kan være du kun har behov for et nyt brusehoved, brusearmatur eller et helt brusesæt. Vi kan hjælpe med det hele, og gør os meget indenfor produkter fra Damixa, eller hvis vi snakker mere specifikke typer badinteriør kunne det være Hansgrohe blandingsbatteri. 

Toilet, sanitetsteknik og afløb

I badeværelsesregi kan vi også klare opsætning, reparation eller udskiftning af toilet. Vi gør især meget i det populære mærke Ifó, og man kan nærmest ikke undgå at støde på et Ifó toilet rundt om i de danske hjem. Udover Ifó leverer vi også løsninger med det kendte Gustavsberg toilet. 

Generelt er vi meget bevidste om at et toilet frem for alt er en af de mere funktionelt orienterede badeværelsesmøbler, hvilket også betyder, at vi ser vigtigheden af at minimere behovet for rengøring af toilet, samt at vores kunder ikke oplever unødige problemer som stoppet toilet eller at ens toilet cisterne løber. Nogle ting er dog også afhængige af ens geografiske placering da grundvandets kalkindhold kan have stor betydning for behovet for afkalkning af cisterne og generelt kalk i toilet. 

VVS Randers - Lille Toilet
VVS Randers - Badeværelse

Etablering af nyt badeværelse

Søger du i stedet en totalløsning til badeværelset? Så klarer vi også den. Vi kan både renoverer gamle og etablerer helt nye badeværelser efter dine ønsker og behov, understøttet af vores fagmænds kyndige besyv. Foruden den praktiske og tekniske etablering af hver enkelte installation, får du også tilpassede råd og vejledning til indretning. På den måde stemmer VVS’en og sanitetsteknikken overens med en praktisk og økonomisk løsning. 

Er dine ønske specifikke, udarbejder vi gerne specialløsninger. Selv hvis afløb eller faldstammer kræves omrokeret, finder vi en fornuftig løsning til dig. I samme omgang leverer vi alt i inventar, facader og klinker samt og toilet og bad. Kontakt VVS Randers i dag og modtag dit tilbud.