VVS-entreprise

Lokale VVS-entreprenør og sparringspartner

Hos VVS Randers har vi specialiseret os i entreprise, så du kan få en lokal VVS-entreprenør og sparringspartner til dit projekt. Vores team af autoriserede VVS’ere, blikkenslagere, installatører og håndværkere har til sammen kompetencerne til at dække alle afdelinger af VVS-entreprisen. Selvom alle kan byde ind med noget forskelligt, har vi alle et fælles mål: At levere VVS-løsninger i topkvalitet til alle vores kunder. Det er hvad end det er private eller erhvervskunder, samt store eller små opgaver. Vi sætter en ære i det, vi laver, og derfor løser vi alle opgaver med samme professionalisme og ikke mindst grundighed.

VVS Randers kan løfte entrepriser af enhver størrelse og afskygning. Om det er store entrepriser eller mindre opgaver inden for f.eks. vand, varme og blik, så kan du hos os altid regne med at få håndværkere, som kan deres kram. Vi har stor erfaring i faget, derfor er vi funktionsdygtige ift. at samarbejde med bygherren samt arkitekter, ingeniører og leverandører. Vi hos VVS Randers vil altid gerne se et projekt lykkedes, derfor sætter vi os grundigt ind i byggeriet, og kan også agere sparringspartnere for bygherren eller andre håndværkere, hvis behovet opstår. Vi er derfor klar til at samarbejde i alle former for entrepriser – både til mindre byggerier såsom tilbygning og avancerede byggerier som f.eks. industrielle anlæg. Mangler du en VVS-entreprenør til en opgave eller kunne du blot tænke dig at høre mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale eller tilbud. 

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.

VVS-service leveres i samarbejde med
VVS Søberg A/S

VVS Randers - Anlæg 2

Skræddersyet entreprise

Hvad mener vi med skræddersyet entreprise? VVS-entreprise er vores speciale. Hos VVS Randers har vi stor erfaring inden for byggesager. Dermed ved vi, at en opgave kan have mange forskellige løsninger. Derfor kan vi i samarbejde med bygherren finde den optimale løsning for dit individuelle projekt. På den måde sikrer vi, at du får en pris og kvalitet, som du ønsker. Om det er en stor industri bygning eller en nybygget familiebolig, så kan vi udføre VVS-arbejdet. Vores ydelser dækker alt fra service, drift og installation uanset om du er større eller mindre erhvervskunde, boligselskab eller industri. Vi er altid professionelle og motiverede, når vi går til en opgave, og vi løser den med høj faglighed. Vores samarbejdspartnere bliver nøje udvalgt, så de lever op til samme værdier og kriterier som os. Som resultat leverer vi projekter i høj kvalitet – og altid til tiden.

Fag-, hoved- og totalentrepriser

En entreprise handler om indgåelsen af en aftale mellem en entreprenør, f.eks. VVS Randers, og en ekstern bygherre. Der indgås et samarbejde om opførslen af et projekt. Der findes forskellige typer af samarbejder eller entrepriseformer. Vores rolle som VVS-entreprenør varierer alt efter hvilken entrepriseform du vælger. Hyrer du VVS Randers til en fagentreprise, så står vi for alt VVS på projektet såsom sanitet, varme, vand og blikarbejde. Det samme gælder i en hovedentreprise. Vi udfører vores delprojekt af entreprisen, men i en hovedentreprise er der flere fagentrepriser og dermed også flere entreprenører på projektet. Hyrer du os derimod til en totalentreprise, står vi også for rådgivningen og styringen af håndværkere eller underentreprenører. Hvis du er i tvivl om, hvilken form du har brug for, så er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

VVS Randers - Entreprise
VVS Randers - Rør

Udbud og licitation

VVS Randers hjælper gerne, hvis du som bygherre, privat boligejer eller bygningsentreprenør mangler en professionel VVS-entreprenør til entrepriseløsning, udbud eller licitation. Et udbud eller en licitation betyder, at kontrakten til et projekt udbydes. Virksomheder kan herefter byde på opgaven og kontrakten gives til den entreprenør, som bedst møder kravene f.eks. angående tid og pris. Vi står til rådighed, hvis du ligger inde med konkret udbudsmateriale. Vi går materialer grundigt igennem, så vi kan indgå aftaler, som matcher dine krav. Har du et projekt, som du i forbindelse med en licitationsrunde ønsker vi skal byde på, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud.