Varme

Energi- og varmeforbrug

Ud over standard vvs arbejde er vi også erfarne inden for større opgaver med varme og energi. Vi kan både servicere og levere gasfyr og pillefyr, samt opvarmning ved biorbrændsel. Af andre gængse løsninger inden for varme kan vi også indlægge fjernvarme, eksempelvis til gulvvarme. Derudover er vi også med på nyere løsninger når det kommer til jordvarme og brug af solfanger til udvinding af solenergi. 

Det kan være vigtigt at overveje om man har den rigtige type varme i ens hjem, og om man skulle overveje en varmepumpe som kunne spare én nogle penge på enten varme- eller strømregningen. Vi kan både levere og installere luft-til-vand-varmepumpe eller en meget energieffektiv luft-til-luft-varmepumpe. Her er det væsentlige spørgsmål om man har med en effektiv varmeveksler at gøre, hvilket er en måde man kan tale om effektiviteten af eksempelvis ens varmtvandsbeholder. Her kan vi både levere et varmepumpe eftersyn i høj kvalitet, og hvis det besluttes at der skal udskiftes, står vi til hver en tid klar med en kompetent varmepumpe montør.   

Vi er også altid klar til at tjekke om man har mulighed for at udnytte varmegenvinding bedre, og her kan det være værd at tænke over ens forbrug af vandenergi og om ens cirkulationspumpe leverer en god nok ydelse i forhold til dens strømforbrug. Som med mange andre stykker teknik inden for vvs kan det ofte betale sig at udskifte forældede dele eller pumper, for i dette tilfælde at få det bedste flow og vandtryk i sit rørsystem. 

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.

VVS-service leveres i samarbejde med
VVS Søberg A/S

VVS Randers - Radiator

Radiator

Hvis du er ved at bygge nyt eller trænger til udskiftning af radiator har vi også ekspertise på dette område. Vi hjælper hellere end gerne med at finde den rette radiatorstørrelse og den efterfølgende opsætning af radiator. Specielt i vinterhalvåret er det vigtigt at have styr på om ens termostat fungerer som den skal, da man nemt kan komme til at spilde meget varme hvis varmen i ens hjem ikke er reguleret godt nok. 

Hvis man ikke synes om synet af ens radiator er det også en mulighed at få sat en radiatorskjuler op. Her er vi også leveringsdygtige, og giver glædeligt en hjælpende hånd med at give vores kunders hjem et look der passer til dem. En klassisk radiatorskjuler passer ind i de fleste hjem, og de kan være med til at give et lidt hyggeligere udseende eksempelvis i dagligstuen.

Jordvarme og genvindingseffekt

En ny, moderne og miljøvenlig opvarmningsform til hjem og kontorer er jordvarme. Jordvarme er velegnet til ejendomme, der i forvejen er godt isoleret, og det er en økonomisk opvarmningsform, da varmetab minimeres gennem varmegenvindende vandrør, som lægges i jorden. Jorden har nemlig en relativt stabil temperatur på mellem 8 og 12 grader hele året rundt. Således udnyttes jordvarmen til opvarmning om vinteren og evt. nedkøling om sommeren, hvor lufttemperaturen er tilsvarende højere eller lavere.

I drift kræver et jordvarmeanlæg blot en mindre mængdes strøm for at holde systemets væskesystem kørende. I princippet fungerer jordvarme som et omvendt køleskab, hvor jorden opvarmer kolde vandrør, som efterfølgende køres gennem en varmepumpe, der forstærker og fordeler varmen ud i et byggeri. På den måde kan man som forbruger spare energi og penge i det lange løb, hvis man har et jordvarmesystem installeret på ejendommen.

Dette område kan vores dygtige team også rådgive nærmere om, hvis man er nysgerrig efter mulighederne for at få etableret et system med mere bæredygtig vandvarme. 

VVS Randers - Varmepumpe