Varme

Energi- og varmeforbrug

Ud over standard vvs arbejde er vi også erfarne inden for større opgaver med varme og energi. Vi kan både servicere og levere gasfyr og pillefyr, samt opvarmning ved biobrændsel. Af andre gængse løsninger inden for varme kan vi også indlægge fjernvarme, eksempelvis til gulvvarme. Derudover er vi også med på nyere løsninger når det kommer til jordvarme og brug af solfanger til udvinding af solenergi.

Det kan være vigtigt at overveje om man har den rigtige type varme i ens hjem, og om man skulle overveje en varmepumpe som kunne spare én nogle penge på enten varme- eller strømregningen. Vi kan både levere og installere luft-til-vand-varmepumpe eller en meget energieffektiv luft-til-luft-varmepumpe. Her er det væsentlige spørgsmål om man har med en effektiv varmeveksler at gøre, hvilket er en måde man kan tale om effektiviteten af eksempelvis ens varmtvandsbeholder. Her kan vi både levere et varmepumpe eftersyn i høj kvalitet, og hvis det besluttes at der skal udskiftes, står vi til hver en tid klar med en kompetent varmepumpe montør.

Vi er også altid klar til at tjekke om man har mulighed for at udnytte varmegenvinding bedre, og her kan det være værd at tænke over ens forbrug af vandenergi og om ens cirkulationspumpe leverer en god nok ydelse i forhold til dens strømforbrug. Som med mange andre stykker teknik inden for vvs kan det ofte betale sig at udskifte forældede dele eller pumper, for i dette tilfælde at få det bedste flow og vandtryk i sit rørsystem.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Radiator som primær varmekilde

VVS Randers - Radiator
vvs randers - varme fjernvarme gulvvarme varmeinstallation

Jordvarme og genvindingseffekt

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud på din service

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud