VVS Spentrup

Lokal VVS-service i Spentrup

Er du lokalbeboer eller virksomhed beliggende i Spentrup? Så står vores kompetente håndværkerhold også klar til at assistere dig. Vi består af både VVS’ere, VVS-installatører og blikkenslagere, og er en del af et jysk netværk af håndværkere. Det gør os hos VVS Randers i stand til at indgå i større sammenhænge i forbindelse med VVS-entrepriseistandsættelse af badeværelse, tilbygning og lignende.

Som nabobyer er Spentrup og Randers tæt knyttet – ikke kun geografisk men også socialt. Vi oplever, at en betydelig del af vores kendte kundekreds har begår sig i begge byer. Hvad end det er bolig i den ene og arbejde i den anden eller omvendt, så er VVS Randers fællesnævneren, når det kommer til VVS-service i Kronjylland. I samarbejde med vores samarbejdspartnere dækker vi hele omegnen – i stigende grad i Spentrups lokale omegn: Harridslev, Støvring og Gjerlev.

Så søger du en autoriseret håndværker udenfor denne omegn, tilbyder vi også VVS-service i Assentoft og Langå, hvor vi dagligt lægger til. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på VVS-service, serviceeftersyn eller installation.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud i Spentrup

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud