Blikarbejde

Vores ekspertise...

Indenfor blikarbejde dækker vores ekspertise over tagrender, nedløb, inddækning og facebeklædning. Vores team har stor erfaring med at forebygge og reparere utæt tag, og vi har et bredt sortiment inden for nedløbsrør tilbehør. Inden for tagrender installerer vi blandt andet Lindab tagrender. Lindab som er skandinaviens største producent på området leverer formidabel kvalitet inden for tagrender, og det flugter med vores værdier at vi så vidt muligt gør brug af den bedste skandinaviske kvalitet på markedet.

Vi tager os også af opgaver der indebærer montering af skotrende, vindskede og undertag. Disse elementer er alle vigtige for at undgå utæt tag. Af tagbelægning benytter vi os af Decra tag, som både er moderne og meget holdbart med forstærkningen af den indlejrede stålkerne. I forbindelse med montering af tagrender arbejder vi også med Icopal tagrender og plastmo nedløbsrør. Vi leverer altså totalløsninger inden for håndteringer af regnvand både når det kommer til undertag, tagrender og nedløbsrør.

Vi gør meget ud af at sikre vores kunder mod al slags vind og vejr, som man kan komme ud for i det danske klima. Vores arbejde med zinkinddækninger og Icopal inddækning sikrer vores kunder mod selv store mængder nedbør. Netop nedbør er et emne man som husejer må være opmærksom på i stigende grad i forbindelse med klimaændringer. Vi oplever i stigende grad voldsommere vejr, og derfor formindskes vigtigheden af facadeinddækning og undertag ikke – det er nærmere omvendt. Derfor gør vi meget ud af at levere kvalitetstætninger for eksempel i forbindelse med Icopal skorstensinddækning eller andre Icopal inddækninger.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Facade og inddækning

vvs randers - blikkenslager blikarbejde tegltag taginddækning entreprise
vvs randers - blikkenslager blikarbejde tag zinkinddækning tagrende

Vi opfylder dine ønsker

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud på din service

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud