Blikarbejde

Vores ekspertise...

Indenfor blikarbejde dækker vores ekspertise over tagrender, nedløb, inddækning og facebeklædning. Vores team har stor erfaring med at forebygge og reparere utæt tag, og vi har et bredt sortiment inden for nedløbsrør tilbehør. Inden for tagrender installerer vi blandt andet Lindab tagrender. Lindab som er skandinaviens største producent på området leverer formidabel kvalitet inden for tagrender, og det flugter med vores værdier at vi så vidt muligt gør brug af den bedste skandinaviske kvalitet på markedet.

Vi tager os også af opgaver der indebærer montering af skotrende, vindskede og undertag. Disse elementer er alle vigtige for at undgå utæt tag. Af tagbelægning benytter vi os af Decra tag, som både er moderne og meget holdbart med forstærkningen af den indlejrede stålkerne. I forbindelse med montering af tagrender arbejder vi også med Icopal tagrender og plastmo nedløbsrør. Vi leverer altså totalløsninger inden for håndteringer af regnvand både når det kommer til undertag, tagrender og nedløbsrør.

Vi gør meget ud af at sikre vores kunder mod al slags vind og vejr, som man kan komme ud for i det danske klima. Vores arbejde med zinkinddækninger og Icopal inddækning sikrer vores kunder mod selv store mængder nedbør. Netop nedbør er et emne man som husejer må være opmærksom på i stigende grad i forbindelse med klimaændringer. Vi oplever i stigende grad voldsommere vejr, og derfor formindskes vigtigheden af facadeinddækning og undertag ikke – det er nærmere omvendt. Derfor gør vi meget ud af at levere kvalitetstætninger for eksempel i forbindelse med Icopal skorstensinddækning eller andre Icopal inddækninger.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.

VVS-service leveres i samarbejde med
VVS Søberg A/S

VVS Randers - Facadeinddækning

Facade og inddækning

Facadeinddækning kan være en god måde at opgradere eller forny sit hus på, da man både kan give sit hus et visuelt ansigtsløft, samtidig med at man styrker det mod vind og vejr. Der er mange løsninger som kan tages i brug, og det kan være et spørgsmål om smag og behag hvad man synes passer til sit hus. Det kan dog også være afhængigt af bygningen og hvordan især ældre byggematerialer har taget imod tidens tand. Det kan være en god idé at forhøre sig hos en fagmand før man træffer beslutninger om man for eksempel skal have træ eller zinkinddækninger, og i så fald om hvilken type. Der er netop mange forskellige typer af facadeinddækning og det kan være en væsentlig forskel om man inden for træinddækninger vælger en træsort frem for en anden, og om der er tale om trykimprægneret træ. 

Vi opfylder dine ønsker

Men vi sørger ikke kun for at vores håndværk er solidt lavet og langtidsholdbart selv i et dynamisk klima, vi er også bevidste om at vores kunder får muligheden for at vælge nye og stilfulde muligheder selv når det gælder noget så almindeligt som tagrender. Vi installerer også arkitekt tagrender og gør vores bedste for at imødekomme vores kunderes ønsker når det kommer til spørgsmål om stil og integrering af vores nye tagrender og nedløbsrør tilbehør til det eksisterende. 

Uanset hvilke tanker du har om facadeinddækning, opsætning af tagrender eller undertag og nedløbsrør, så kan vi løse opgaven for dig. Det gør vi hos VVS Randers ved, at det kan betale sig at bruge god og langtidsholdbar skandinavisk kvalitet, som kan stå imod det lokale klima og samtidig være med på nye trends inden for området.

VVS Randers - Inddækning