Energioptimering

Forbrug, økonomi og miljø

Mange vælger for tiden at foretage energioptimering af deres hjem, da det ud over at kunne give store besparelser i ens forbrug af el og varme også kan støttes med skattefrie tilskud. Der gives tilskud til mange forskellige slags energioptimering. Det kan være hvis man har et gammelt oliefyr man vælger at få skiftet ud. Det kan også være hvis man får isoleret bedre eller skiftet vinduer. 

Opsætning af solfangere og varmepumper er også et område der kan søges tilskud til at investere i. Man ser flere og flere byggerier, der får installeret solceller på tagene, og det kan for mange give god mening. Tilskudsordningen gælder dog ikke for nybyggere, men på trods af det kan det stadig være en fordel at foretage energioptimering af ens hjem, for eksempel med installation af en varmepumpe som bidrager til bedre varmegenvinding i hjemmet. Energioptimering kan også tage  form af udskiftning af termostater eller at få en cirkulationspumpe der er up to date. 

Vi hjælper gerne med at finde ud af om det vil kunne være en fordelagtig mulighed for dig at foretage den ene eller anden slags energioptimering. Vi har forståelse for vores kunders forskelligartede behov, og derfor fokusere vi meget på at møde vores kunder der hvor de står i livet. 

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.

VVS-service leveres i samarbejde med
VVS Søberg A/S

VVS Randers - Solcelle

Solceller og solfangere: To gode og naturligt aktive energiformer

Solenergi er en teknologi i rivende udvikling, og vi har forståelse for at det kan være et svært marked at bevæge sig ud på. Udover at solenergi kan bidrage til at holde ens elregning nede, kan der i nogle tilfælde også være mulighed for at tjene penge på at sende en hvis mængde strøm ud i strømnettet. Her står vi klar til at give vejledning i forbindelse med opsætning af solceller. Vi er klar over at det handler om at holde sig opdateret om hvad der sker på markedet indenfor en energiteknologi, i så hurtig en udvikling som vi ser i dag, men her er vi med på beatet og står klar til at tage en snak med dig om i hvilket omfang denne type energioptimering ville kunne have gavn for dig. Men det vil ofte være en god investering at kigge nærmere på nogle af de mere bæredygtige og selvforsynende energiformer som kan forsyne ens husstand med både el og varme. 

Uforpligtende tilbud på VVS-tjek

Især på et område som energioptimering kan det være forskelligt hvor folk står i livet med hensyn til at investere i forbedringer som måske nok betaler sig ind på den lange bane, men som ikke er presserende i øjeblikket. Det kan også afhænge meget af bygningen hvad der overhovedet kan betale sig at smide penge efter. Derfor er det en god idé at få et uforpligtende tilbud på VVS-tjek, hvor man kan få afklaring på hvor der er penge og spare, og hvad der ville give mening.

Hvis man er i tvivl om tilskudsordningen kan vi også give vejledning og give indledende bud på hvor meget der kunne være at hente.  

VVS Randers - Anlæg 2