Energioptimering

Forbrug, økonomi og miljø

Mange vælger for tiden at foretage energioptimering af deres hjem, da det ud over at kunne give store besparelser i ens forbrug af el og varme også kan støttes med skattefrie tilskud. Der gives tilskud til mange forskellige slags energioptimering. Det kan være hvis man har et gammelt oliefyr man vælger at få skiftet ud. Det kan også være hvis man får isoleret bedre eller skiftet vinduer.

Opsætning af solfangere og varmepumper er også et område der kan søges tilskud til at investere i. Man ser flere og flere byggerier, der får installeret solceller på tagene, og det kan for mange give god mening. Tilskudsordningen gælder dog ikke for nybyggere, men på trods af det kan det stadig være en fordel at foretage energioptimering af ens hjem, for eksempel med installation af en varmepumpe som bidrager til bedre varmegenvinding i hjemmet. Energioptimering kan også tage  form af udskiftning af termostater eller at få en cirkulationspumpe der er up to date.

Vi hjælper gerne med at finde ud af om det vil kunne være en fordelagtig mulighed for dig at foretage den ene eller anden slags energioptimering. Vi har forståelse for vores kunders forskelligartede behov, og derfor fokusere vi meget på at møde vores kunder der hvor de står i livet.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Solceller og solfangere: To gode og naturligt aktive energiformer

VVS Randers - Solcelle
VVS Randers - Anlæg 2

Uforpligtende tilbud på VVS-tjek

Kontakt os i dag

Få et godt VVS-tilbud på din service

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.