Sanitetsteknik

Alt i sanitetstekniske løsninger i Randers

VVS-faget favner vidt og bredt. I nyere tid har faget fået tilført en række nye specialistområder – såsom energi og ventilation. Det er sket i takt med byggebranchens udvikling, som i dag har et øget fokus på miljø, sundhed og effektivitet.

I en mere klassisk forstand handler VVS-faget om håndværket med vand-, varme- og sanitetsteknik. Deraf kommer forkortelsen “VVS”, som oprindeligt udgør fagets fælles betegnelse. Men hvad er sanitetsteknik – og hvilken betydning har det for din hverdag?

Sanitetsteknik beskriver den (eller de) VVS-tekniske installation(er), der gør et moderne byggeri hygiejnisk/sanitært i sin anvendelse. Klassiske eksempler på sanitetsteknik er f.eks. sortvandstanke, toiletter og afløb. Det generelle arbejde med – og mekanismerne bag – afledning af septisk vand defineres altså som “sanitetsteknik”. På tilsvarende vis kan sanitetsteknikken også anvendes ifm. opbevaring og afledning af genbrugeligt grå vand.

VVS Randers er Kronjyllands lokale håndværker inden for netop sanitet, teknik og installationer. Vores VVS’ere løser dagligt sanitetstekniske opgaver for private borgere og erhverv i Randers Kommune. Vores fagfolk leverer alt i sanitetstekniske løsninger – særligt ifm. køkkener, badeværelser og vådrum. Sådan leverer vi komplet VVS- og energiløsninger til dit byggeprojekt, i stort og småt.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Fordelene ved VVS-teknik og sanitet

vvs randers - badeværelse inventar toilet sanitetsteknik installation
vvs randers - badeværelse inventar toilet sanitetsteknik

Installation og service af sanitetsteknik

Kontakt os i dag

Modtag dit tilbud på sanitetsteknisk service

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud